Smoked Salmon Lasagne
(small lasagna for two)
(small lasagna for two)
melt 250gr of cheese (the kind you use to make grilled cheese, but take the crust away. i used robiola, but i'm sure caprice de dieux which is a quite commercial brand can still do well) with 250ml of milk and 30gr of butter. you will end up having a quite too liquid cream, but do not worry about it. add chives and pepper. and salt if necessary. now, if you use already made lasagne, you're almost done: just make the layers, starting from the cheese cream, then lasagna, then salmon, then cheese etc. finish with a layer of cheese and bake in preheated oven for 30 minutes at 200degrees.
Lasagne al Salmone Affumicato
(per due)
(per due)
preparare la crema di formaggio sciogliendo 250gr di formaggio-tomino (senza la crosta) in 250ml di robiolalatte e una noce di burro. aggiungere erba cipollina, pepe e sale (se necessario). la crema risulterà molto liquida, ma niente paura :) fare gli strati della lasagna iniziando dalla crema di formaggio, uno strato di lasagna e uno di salmone. finire con la crema di formaggio e cuocere in forno a 200gradi per 30 minuti.
Nessun commento:
Posta un commento